Ranya & Abdel

“Duo laat ons kennismaken met de rijke Soedanese keuken.”

Food

47 jaar

Sinds 2014 in NL

Nubië (Soedan)

Stem hier

Over Ranya en Abdel

Wat dacht je van een broodje falafel in combinatie met romige pindakaas of verfrissende yoghurtsalade. Of van een exotisch broodje egyptische bonen, witte kaas, knapperige salade en olijfolie? Trek gekregen? Dat snappen we! Ranya en Abdel maken samen iconische gerechten die verschillende werelden samenbrengen.

Vanaf het moment dit duo in Nederland aankwam, wilden Ranya en Abdel bijdragen aan hun nieuwe thuisland waaraan ze zoveel te danken hebben. Ze besloten samen het eerste (en enige) Soedanese restaurant in Nederland te openen: Napata Restaurant, een plek waar je de rijke en diverse smaken van de Soedanese keuken kunt ontdekken. Het restaurant biedt haar gasten een culinaire reis die culturen overbrugt, smaakpapillen prikkelt en de kunst van het eten viert. Elk gerecht dat Ranya en Abdel maken is over nagedacht, het is een eerbetoon aan het rijke culturele erfgoed van Nubisch Soedan. Naast eten kan je in hun restaurant ook diverse ruimtes huren voor een vergadering, bijeenkomst of workshop.

Om het klantenbestand van hun restaurant te laten groeien zijn Ranya en Abdel op zoek naar een mentor om hun vaardigheden in marketing te ontwikkelen. Heb je ervaring op het gebied van Horecamanagement en marketing? Meld je dan bij Forward.inc en help Ranya en Abdel om hun droom uit te laten komen en dit restaurant tot een nog groter succes te maken.

Wij gunnen dit bijzondere duo een spotlight! Jij ook?

Leuk weetje

Elke vrijdagavond is er livemuziek en zijn er optredens in het restaurant van Ranya en Abdel.

Meer informatie

Bezoek Ranya en Abdel in hun restaurant in Utrecht: napatarestaurant.com

Volg Napata op instagram: @napata_restaurant

Volg Napata op Facebook: facebook.com/napatarestaurantofficial

Om de sfeer te proeven bekijk hier een video van Napata Restaurant:

Stem hier