Over ons

“Beste nieuwkomer, je bent van ver gekomen. Met vallen en opstaan, sterker dan ooit, heb je iets nieuws opgebouwd. Vol veerkracht, ambitie en talent maak jij Nederland nóg mooier. Wij worden blij van jouw positieve energie en oneindige drive en zetten je met alle liefde in de spotlights, zodat je anderen kunt inspireren.”

Beste Nieuwkomer deelt mooie, inspirerende verhalen over nieuwkomers. Nieuwkomers die Nederland nóg mooier maken. Het is tijd voor een positief geluid rondom nieuwkomers! Daarom organiseren wij de Beste Nieuwkomer Spotlight Awards. Hiermee zetten we inspirerende nieuwkomers letterlijk in de spotlights.

Beste Nieuwkomer is een stichting en heeft geen winstoogmerk.

Onze missie

Beste Nieuwkomer gelooft in de kracht van nieuwkomers. Onze missie is een positieve bijdrage leveren aan het beeld over nieuwkomers en te zorgen voor meer verbinding en minder afstand.

Oprichter

Dit is Mehrnoesh, oprichter van Beste Nieuwkomer. Als 8-jarig meisje kwam zij als nieuwkomer naar Nederland. Haar ouders en de mensen om haar heen inspireerden haar: volg je hart en jaag je dromen na. En dat is ze gaan doen! Meer dan 25 jaar later ziet ze diezelfde drive bij zoveel andere nieuwkomers. Mooie verhalen van inspirerende, talentvolle, sterke mensen, die lang niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Zo ontstond het idee voor Beste Nieuwkomer.

Team

Een groep enthousiaste mensen sloot zich bij Mehrnoesh aan. Ook zij willen laten zien dat er zoveel nieuwkomers zijn die dagelijks mooie dingen doen en anderen kunnen inspireren. Van een kleine club die iets goeds wil doen, werd de Beste Nieuwkomer opeens een serieuze stichting met grootse ambities.

Partners & Vrienden

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Samen kunnen we meer impact maken! De partners en vrienden van onze stichting zijn heel belangrijk. Door hun steun en belangrijke bijdrage kunnen we ons initiatief realiseren.

Wil je ook samen met ons impact maken? Stuur een mail naar [email protected]