Morvarid Hamidy

"Ambitieuze jongedame die zich inzet voor zorg, welzijn en wereldvrede."

Stars

26 jaar

Sinds 2015 in NL

Afghanistan

Stem

Over Morvarid

Wat een studie bestuurskunde, biologie, administratief werk en gemeenteraadsverkiezingen met elkaar te maken hebben? Morvarid doet het allemaal! Morvarid studeerde biologie in Kabul en studeert momenteel bestuurskunde aan de Haagse Hogeschool; ze werkte als administratief medewerkster bij de International Business School The Hague; deed mee aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de PvdA Westland… de lijst van activiteiten van deze jonge, ambitieuze dame is eindeloos!

Als secretaris van de Jonge Socialisten Den Haag/Leiden streefde  Morvarid ernaar om mensen te verbinden en te laten zien dat de samenleving niet alleen uit individuen bestaat, maar dat we moeten samenwerken. Collectief kunnen we meer bereiken dan alleen. Hoewel dit lastig is, zijn we verplicht om er met elkaar voor te zorgen dat iedereen zijn recht op basisvoorzieningen kan benutten. Goede zorg, onderwijs, een solide sociaal vangnet en geen discriminatie zijn hier onderdeel van. Daar staat Morvarid voor! Een vrouw naar ons hart dus!

Op dit moment werkt Morvarid als projectmedewerker Programmateam Zuid Holland Centraal waar ze meewerkt aan impactvolle projecten voor de gemeente Zoetermeer. Ook is ze commissaris bij Altijd Beste Thuiszorg en secretaris bij Stem van de Afghaanse Vrouwen Vereniging. Wat een drive deze vrouw!

Morvarid zet zich dus naast haar studie in voor zorg, welzijn en wereldvrede! Zet jij deze actieve weldoener, die wel 48 uur in één dag lijkt te hebben, samen met ons in de spotlights? Stem dan op Morvarid!

Leuk weetje

De appel valt niet ver van de boom! Kamela Sarwar, de moeder van Morvarid, was in 2021 genomineerd voor de ‘Beste Nieuwkomer Spotlight Awards’ in de categorie ‘Stars’.

Meer informatie

Volg de werkzaamheden van Morvarid via Linkedin: linkedin.com/in/morvarid-hamidy

Lees hier een interview met Morvarid op Deleunstoel.nl

Stem