Mohaddeseh Ahmadi

“Tekentalent die ooit tandarts wil worden.”

Creatives

31 jaar

Sinds 2018 in NL

Iran

Stem hier

Over Mohaddeseh

“Mohi” zoals haar vrienden haar noemen heeft een groot talent: ze kan prachtig tekenen! Mohi heeft een stralende persoonlijkheid en in haar prachtige tekeningen zie je dat terug. In Iran heeft ze haar universitaire studie als Industrieel Ingenieur afgerond. Maar ze is erachter gekomen dat haar echte droom is om ooit tandarts te worden. Daarom werkt ze nu keihard aan haar Nederlands, zodat ze de universitaire studie Tandheelkunde kan beginnen.

Ze werkt momenteel in het museumcafé van Stedelijk Museum Alkmaar om de taal te leren. En tegelijkertijd kan ze genieten van de kunst die daar te zien is en doet ze inspiratie op voor haar eigen tekenkunst.

Deze ambitieuze creatieveling verdient een groter podium voor haar tekentalent. Zet jij haar samen met ons in de spotlights?

Leuk weetje

Wist je dat Mohaddeseh nog meer hobby’s en talenten heeft? Haar favoriete sporten zijn surfen, voetballen en zwemmen, en ze ging tien jaar geleden op vioolles. Daar moest ze even mee stoppen vanwege een gebroken vinger, maar ze is nu weer opnieuw begonnen. Ook bakt ze in haar vrije tijd heerlijke taarten en cheesecakes. Yammie!

Stem hier