Loubna Bazarbashi

"Deze ondernemer heeft de drive om andere vrouwen te helpen.”

Founders

48 jaar

Sinds 2014 in NL

Syrië

Stem hier

Over Loubna

Loubna leerde na haar aankomst in Nederland eerst de taal en behaalde daarna haar rijbewijs. Het behalen van haar rijbewijs zorgde ervoor dat haar wereld en die van haar vier kinderen enorm werd vergroot. Loubna besloot daarom haar kennis met andere nieuwkomers te delen. Ze startte door vrijwillig andere vrouwen te helpen met hun theorie-examens en begon daarna haar eigen bedrijf in theorie lessen: Veilig Onderweg.

Loubna’s onderscheidende kracht ligt niet alleen in haar ondernemerschap, maar ook in haar toewijding om vrouwen in hun kracht te zetten. Ze leert vrouwen niet alleen verkeersregels, maar ondersteunt en motiveert hen ook om zelfredzaam te worden en hun dromen na te jagen. Zo stimuleert ze andere vrouwen om actief bij te dragen aan de Nederlandse samenleving, aan het werk gaan om voor hun gezinnen te zorgen. Loubna is een rolmodel van vastberadenheid en een vrouw naar ons hart!

Waar Loubna andere vrouwen in hun kracht zet, vinden wij dat zij nu zelf in de spotlights mag worden gezet! 

Leuk weetje

Van rijangst tot rijinstructeur: Loubna had nooit gedacht dat ze naast vrachtwagens zou durven rijden. Nu doorkruist ze het hele land en geeft ze zelfs theorie rijlessen!

Meer informatie

Volg het bedrijf van Loubna via Instagram: @veilig.onderweg 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Veilig Onderweg (@veilig.onderweg)

Stem hier