Hanaa Makkia

“Deze ondernemer heeft een bedrijf om je vingers bij af te likken.”

Founders

29 jaar

Sinds 2015 in NL

Syrië

Stem hier

Over Hanaa

Wees als een honingbij, moet Hanaa gedacht hebben toen zij in 2015 naar Nederland kwam. Verspreid ‘sweetness’! Hanaa startte bij aankomst een studie als doktersassistente en ging bij Huisartsenpraktijk van der Linden aan het werk. Maar voor bezig bijtje Hanaa was dit slechts een opstapje naar veel ambitieuzere plannen. Ze startte haar eigen bedrijf Bee Candy Shop, waarin ze 100% natuurlijke Scandinavische honing in verschillende soorten verkoopt. Zoals honing met Ginseng, honing met pistachenoten of honing met gember en zwarte komijn. Haar producten zijn niet alleen om te smullen, maar dragen ook bij aan een goede gezondheid! Win-win! 

Naast het verkopen van honing inspireert Hanaa mensen met lekkere recepten, zoals hoe je in slechts 10 minuten tijd een heerlijke, authentieke Baklava maakt. Al binnen een jaar heeft Hanaa met haar bedrijf een goede reputatie opgebouwd en haar producten krijgen alleen maar goede reviews. 

Een staande ovatie voor deze inspirerende, bezige bij! Zet je haar samen met ons in de spotlights?

Leuk weetje 

Weet jij hoe je echte honing van vervalste honing onderscheidt? Hanaa wel! Lees het hier: “Hoe onderscheid je echte honing van vervalste honing?

Meer informatie

Benieuwd geworden naar de bijzondere honing van Hanaa? Neem dan een kijkje in haar webshop beecandyshop.nl 

Volg Bee Candy Shop op Instagram: @bee.candy.shop 

Volg Hanaa op Instagram: @hanaa.makkia 

Volg Hanaa op Linkedin: linkedin.com/hanaa-makkia 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bee Candy (@bee.candy.shop)

Stem hier