Aiman Shahbain

“Multi-talent dat niet in één categorie is samen te vatten.”

Stars

24 jaar

Sinds 2019 in NL

Yemen

Stem hier

Over Aiman

Aiman is een jong talent dat uitblinkt in, tja… waarin niet? Laten we beginnen met sport. Aiman padelt bij T.P.C. Daalmeer, tennist, zwemt en sport daarnaast bij Anytime Fitness Alkmaar. Zijn sportgenoten hebben hem genomineerd en omschrijven hem als sociaal, gezellig en actief. Hij is voor velen als een broer. Hij motiveert anderen en laat zien hoe je in het leven je weg kunt vinden als het tegenzit.

Aiman vindt het belangrijk om anderen te helpen. Daarom geeft hij samen met Art Root Collective en Stichting De Vrolijkheid workshops in Asielzoekerscentra. Hij weet als geen ander hoe het is om in een AZC te wonen en wil op deze manier iets terugdoen. Aiman gebruikt daarbij zijn creativiteit, want hij is een ras entertainer. Hij houdt van zingen en optreden met andere muzikanten. Op het podium straalt hij! Zo treedt hij op met Orchestre Partout, een broedplaats met muzikanten uit de hele wereld. Maar hij speelt ook met muzikanten van het Conservatorium Amsterdam. En als dat niet al veel is, wil Aiman een eigen podcast beginnen. Aan inzet, creativiteit en energie geen gebrek bij deze jongen!

Hij doet dit ook nog eens allemaal naast zijn werk. Want ondanks dat Aiman geen technische opleiding of ervaring had, deed hij een Technicum ONE Opleidingstraject, liet zich omscholen en is ondertussen bij een technisch werkgever aan de slag.

Je leest het al: deze jongen is een multi-talent die zich op een creatieve manier inzet voor onze samenleving! Hij valt eigenlijk niet in één categorie samen te vatten. Zet jij Aiman samen met ons in de spotlights?

Leuk weetje

Aiman reist graag met de trein. Hij vindt het leuk dat hij in de trein andere mensen ontmoet en een praatje kan maken.

Meer informatie

Volg Aiman op instagram: @aiman_shahbain

Bekijk hier een van de optredens van Aiman tijdens Mundo Sonora Heerhugowaard:

Stem hier