Zohor Al Masry

" Niets is onmogelijk voor deze stoere vrouw. "

Sports

33 jaar

Sinds 2016 in NL

Syrië

Over Zohor

Deze sprankelende vrouw valt eigenlijk niet in te delen in 1 categorie. Ze is karatekampioen, zingt, speelt toneel, geeft les aan kinderen, werkt voor Majalla.nl en is regisseur van video’s voor haar Facebook community Huna Albalad. Alles wat Zohor doet gaat op topsportniveau. En dat is niet gek, want ze was ooit derde op de nationale kampioenschappen karate in Syrië.

Sinds ze in Nederland is, zet ze haar drive en enthousiasme om in indrukwekkende prestaties. Zo gaf ze in Hoorn karateles, waar iedere week meer dan 20 kinderen les van haar kregen en ze hiermee zichzelf uit de bijstand vocht. Naast het doorgeven van haar passie aan kinderen, gooit ze ook op het toneel hoge ogen. Ze speelde de sterren van de hemel in de toneelvoorstelling ‘Ed van Hoorn – fuck the system’.

Betrokken, intelligent, krachtig en met een hele grote glimlach… ze laat zien dat je alles in dit leven kunt bereiken, en dat je stoer en vrouwelijk tegelijk kunt zijn. Dat is Zohor. Wat haar droom is? Actrice, schrijven en films maken. Met zoveel positieve energie geloven wij dat niets onmogelijk is voor Zohor!

Meer informatie:

Bekijk haar Facebookpagina: facebook.com/zohor.almasry   

Credits: Kulumbegashvili Tamara
Credits: Di Feliciantonio Emanuele