Thanaa Alhassoni

" Sterke vrouw met een gouden hart en een gouden stem."

Stars

48 jaar

Sinds 2015 in NL

Syrië

Stem

Over Thanaa

Mediatalent Thanaa helpt nieuwkomers in ons land al sinds zij in Nederland woont, door Nederlands nieuws in het Arabisch te vertalen en te presenteren bij Nijmegen Radio. Zo leert Thanaa nieuwkomers te begrijpen wat er in de regio gebeurt. Op die manier bouw zij een brug en levert zij een enorme bijdrage aan de integratie van nieuwkomers. Je kunt haar werk hier bekijken: facebook.com/nijmegeninarabic

Daarnaast is Thanaa zangeres en heeft ze deelgenomen aan vele concerten met diverse Nederlandse orkesten, zoals jazz-formatie Big Band Ravenstein. Een interview met Thanaa in De Gelderlander lees je hier.

In Syrië was Thanaa voice-over voor cartoons, films en documentaires, en werkte zij voor twee radio stations als presentator en radio maker. Het vinden van een baan was niet gemakkelijk voor Thanaa, maar zij zette door en heeft inmiddels een baan bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) als woonbegeleider. Deze doorzetter met een gouden stem en een gouden hart, verdient een plek op het podium!

Leuk weetje

Thanaa werd door diverse mensen aangedragen om genomineerd te worden! Niet gek dus dat zij op deze lijst met genomineerden staat. Stem jij ook op Thanaa?

Meer informatie

Kennismaken met het bijzondere zangtalent van Thanaa? Bekijk de video hieronder.

Volg Thanaa via: linkedin.com/in/thanaa-alhassoni

Stem