Saeed Al Hammad

"Een verrijking voor de creatieve industrie."

Creatives

30  jaar

Sinds 2015 in NL

Syrië

Stem

Over Saeed

Saeed is videograaf, fotograaf en grafisch ontwerper. En niet zomaar één, deze man weet zelfs een grassprietje op een prachtige manier vast te leggen! Hij studeerde aan de faculteit voor Schone en Toegepaste Kunsten in Aleppo en specialiseerde zich in visuele communicatie.

Voordat hij naar Nederland kwam, werkte hij in Jemen en Turkije als grafisch ontwerper en freelance fotograaf. Begin 2015 won hij de eerste plaats in de categorie grafisch ontwerp van Behance.net, werelds grootste platform voor creatief werk.

In 2015 verhuisde hij naar Nederland en ging werken bij Stichting De Vrolijkheid als muziekdocent. Een organisatie die op AZC’s mensen laat kennismaken met kunst. In datzelfde jaar ging hij aan de slag bij Refugee Company en Tony’s Chocolonely voor verschillende projecten en evenementen.

Je hebt vast al veel van zijn werk voorbij zien komen, want hij is inmiddels al jaren de vaste fotograaf en videograaf van Wehkamp waar hij zijn projecten stuk voor stuk met kwaliteit aflevert.

Saeed is met zijn ervaring, talenten en oog voor detail een ware verrijking voor de creatieve industrie. Maar hij blijft ondanks zijn grote kwaliteiten bescheiden. Dus waar hij tijdens zijn werk vooral anderen in de spotlights zet, zetten wij op onze beurt graag Saeed in de spotlights! Doe met ons mee en stem op Saeed!

Leuk weetje:

Saeed beoefent dagelijks Arabische kalligrafie.

Meer informatie:

www.saeedalhammad.com

Volg Saeed op Instagram: @saeed_al_hammad

Zie hieronder één van zijn prachtige video’s:

Stem