Nisreen Aldasooqi

"Food ondernemer met een missie naar een schoner planeet."

Food

40 jaar

Sinds 2016 in NL

Palestina

Stem

Over Nisreen

Is jouw eten zo lekker dat je je bord er wel bij op wilt eten? Dat kan! Maak kennis met het innovatieve eetbare servies, dat Nisreen met haar start-up Greenara op de markt heeft gebracht. Nisreen bouwt aan de toekomst door food, innovatie en duurzaamheid met elkaar te combineren. Het duurzame servies is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals gebakken deeg van graanmeel en is oplosbaar en eetbaar, zonder een negatieve impact op de aarde te hebben. Ook kinderen zijn laaiend enthousiast over de eetbare lepels van cacao, waarmee het eten van een ijsje een ware belevenis wordt. Want na je ijsje kan je ook nog je lepel opeten 🙂 Er zijn bordjes, bekertjes, rietjes, en lepeltjes. Ideaal voor evenementen of (kinder)feestjes! Wij zijn fan, wat een geweldig idee van Nisreen!

Nisreen heeft in Palestina een Master in sustainable development gedaan en woont sinds 2016 met haar gezin in Zwolle. Na het leren van de Nederlandse taal, heeft Nisreen een tijdje Bedrijfskunde gestudeerd, maar besloot om te focussen op haar eigen bedrijf. Nisreen is ook op zoek naar partners en investeerders, want haar droom is om het bedrijf te laten groeien en een succesvol en duurzaam bedrijf te worden. Een vrouw met een missie!

Nisreen helpt aan een schoner planeet met haar duurzame bestek en servies. Help jij deze inspirerende vrouw die Nederland niet alleen mooier, maar ook groener maakt? Stem op Nisreen!

Leuk weetje

Het eetbare bestek lost niet op in het eten en geeft geen smaak af. Zo kan je zorgeloos en plasticvrij genieten van je maaltijden.

Meer informatie

Wil jij ook eetbaar servies bestellen? Kijk dan snel op de webshop van Greenara: greenara.nl

Volg de updates via: instagram.com/greenaranl

Stem