Nardos Aron

“Deze powervrouw zet haar power in voor ontmoetingen.”

Founders

30 jaar

Sinds 2016 in NL

Eritrea

Stem hier

Over Nardos

Nardos komt uit een echte ondernemersfamilie. Eenmaal in Nederland had ze één droom: het starten van een hybride winkelconcept. In 2021 kwam Pangea Incubator op haar pad, een organisatie die nieuwkomers begeleidt naar ondernemerschap. Ze begon daar met het uitwerken van haar idee. Het vergde veel moed en doorzettingsvermogen om door te pakken en dit daadwerkelijk op te starten. Vooral als alleenstaande moeder met twee kids. Maar ze gaf niet op en twee jaar later was het zover! In samenwerking met NS heeft zij de kans gekregen een pand te huren op één van de NS-stations: ze opende in november 2023 haar eigen winkel NAS op station Alkmaar. Een droom die uitkwam! Go Nardos! 

Bij NAS kan je terecht voor een lekker kopje koffie, ontbijt, lunch of (als je haast hebt) een snelle “koffie to go”! Maar je kunt er ook shoppen, want de lekkernijen en de speciale Afrikaanse kopjes waar je uit drinkt, zijn ook te koop. Daarnaast is haar winkel gericht op ontmoetingen. Van ontmoetingen tussen Nederlandse vrouwen en Oost-Afrikaanse vrouwen tot speciale vergaderruimtes die je kunt boeken voor (zakelijke) bijeenkomsten. Wat een top idee om dit alles te combineren op een station! 

Nardos is een powervrouw en wil haar power inzetten voor vrouwen, door hun culturen met elkaar te verbinden! Dus ben je in de buurt van Alkmaar, ga dan zeker even langs op deze bijzondere plek!

De slogan van haar winkel NAS is: “Wij helpen je elke dag het beste uit jezelf te halen.” Maar wij vinden vooral dat Nardos het beste uit zichzelf haalt. Daarom verdient zij een spotlight!

Leuk weetje:

De Alkmaarse Wethouder Robert te Beest opende de winkel van Nardos in november 2023 officieel met een lintje. Nardos reageerde trots met: “Vandaag ben ik geboren.” 

Meer informatie:

www.eribetnaalkmaar.nl 

Volg NAS op instagram: @nas_shopping_nl

Stem hier