Khaled Al Yami

"Inspirerende food ondernemer met lef."

Food

28 jaar

Sinds 2019 in NL

Jemen

Stem

Over Khaled

Voetbaltalent Khaled is nog maar kort in Nederland, maar wist door sport razendsnel contacten te leggen en te integreren in Nederland. Terwijl zijn familie in een buurland van zijn thuisland Jemen verblijft, is Khaled alleen naar Nederland gekomen. Om een positieve invulling te geven aan het gemis van zijn familie, zijn thuisland Jemen en het eten is Khaled dadels gaan importeren. Zijn bedrijf kreeg de naam Noori Dates, naar de koosnaam die hij vroeger van zijn familie kreeg. Vanuit een huis voor vluchtelingen wist hij een complete productielijn op te zetten en van start te gaan met zijn eigen bedrijf. Hoe knap is dat?

Het bedrijf besteedt speciale zorg aan het oogsten van de dadels. De ervaren boeren waar ze mee samenwerken, plukken elke dadel zorgvuldig met de hand om ervoor te zorgen dat zij de hoogste kwaliteit dadels kunnen aanbieden.

Inmiddels is het bedrijf zo succesvol dat Khaled de productie heeft uitbesteed aan In Made, een bedrijf dat gedetineerden helpt om te werken aan hun toekomst. Ook zo draagt Khaled met zijn bedrijf bij aan de Nederlandse maatschappij. Bedrijven zoals Coca Cola en No Sugar Daddies zijn klant van Khaled. Daarnaast is het bedrijf geïnteresseerd in duurzaamheid door verpakkingen te maken van dadelboombladeren en gedroogde dadels om te zetten in een dadelsuikerproduct. Alle lof voor deze food ondernemer die binnen een indrukwekkend korte tijd een vruchtbaar bedrijf heeft opgezet!

Deze inspirerende dadel liefhebber verdient een plek op het podium! Vind je ook niet? Stem dan op Khaled!

Leuk weetje

Khaled zijn andere passie is voetbal en hoopt ooit een platform op te richten voor profvoetballers uit zijn thuisland.

Meer informatie

Dadel liefhebbers opgelet! Ga naar instagram.com/noori_dates voor inspiratie en naar nooridates.com voor je eerste bestelling!

Stem