Hamzah Kashash

"Een creatieve bruggenbouwer met oog voor detail"

Creatives

?? jaar

Sinds 2016 in NL

Syrië

Over Hamza

Hamzah is een ware artiest en heeft sinds hij in Nederland woont niet stilgezeten. Hij zette binnen no-time zijn eigen bedrijf op waarin hij creatieve concepten met fotografie combineert met vele vormen van digital art. Hamzah gebruikt beeld om een brug te slaan tussen merken en fans. Hij is momenteel Creative bij Boomerang Agency en maakt mooi werk voor toonaangevende merken, zoals Heineken, Samsung, Desperados, Eye Wish en Albert Heijn. Dat is niet zomaar een lijstje!

In 2020 werd hij genomineerd voor de Best Social Award in de categorie Beste Talent. En vorig jaar lanceerde Hamzah samen met een team zijn nieuwste project: Roots Guide een atypische gids die je uitnodigt om diepe verbindingen te maken met verschillende mensen en plekken door heel Nederland. Hiermee wil Hamzah ook op maatschappelijk vlak bruggen bouwen.

Het is inspirerend dat Hamzah binnen no-time de switch heeft gemaakt om ook in Nederland zijn talenten in te zetten, zijn dromen na te jagen en hier succesvol te worden. Wij vinden dat hij de spotlights verdient. Vind jij ook niet? 

Meer informatie:

Bekijk zijn website: kashashart.com

Volg zijn werk op Linkedin: linkedin.com/in/hamzah-kashash

Volg zijn werk op Instagram: @kashashart