Afraa Alhaj

"Zet haar positieve energie in voor de energietransitie en verduurzaming van NL."

Tech

40 jaar

Sinds 2014 in NL

Syrië

Stem

Over Afraa

Dat nieuwkomers een hele belangrijke bijdrage kunnen leveren aan maatschappelijke thema’s in Nederland, bewijst Afraa als geen ander. Afraa heeft een master in Duurzame Energie, waardoor zij zich de afgelopen jaren bij grote energiebedrijven zoals Vattenfall en Joulz in Nederland heeft kunnen inzetten voor thema’s als energietransitie en verduurzaming. Kortom: deze nieuwkomer helpt Nederland om te verduurzamen en daar kunnen we haar alleen maar heel dankbaar voor zijn!

Naast haar werk als transitieversneller ‘Business Process Analyst’ bij Eneco, spreekt Afraa ook vloeiend Nederlands en Engels en zet zij haar talenkennis in als vrijwillige tolk en vertaler in haar woonplaats Pijnacker. Als dat niet al veel is, doet Afraa ook nog de Black Belt opleiding, dit is een opleiding voor projectleiders en adviseurs van verbeterprojecten die structureel aan de slag willen met procesverbeteringen binnen organisaties. Een power vrouw!

Anderen beschrijven Afraa als een vlam van positieve energie en enthousiasme. Help jij mee haar geweldige vuurtje nog verder te verspreiden? Stem dan op Afraa!

Leuk weetje

Deze duurzame transitieversneller is moeder van 4 kinderen. Knap hoe zij alle ballen in de lucht houdt.

Meer informatie

Volg de ambitieuze plannen van deze topper op Linkedin: linkedin.com/in/afraa-alhaj

Stem