Waseem Al Khadraa

" Een ware muziekgoochelaar. "

Creatives

25 jaar

Sinds 2015 in NL

Syrië

Over Waseem

Ken je het gevoel dat je iets ziet, maar je ogen niet gelooft? Waseem is een ware muziekgoochelaar. Als beatboxer laat hij mensen versteld staan met het geluid dat hij produceert. In zijn eentje produceert hij nummers waar je normaal gesproken een complete band voor nodig hebt.

Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels heeft hij in Nederland meerdere shows gegeven, zoals in Paradiso en het Magneetfestival en doet mee met verschillende beatbox kampioenschappen. Hij studeert Communicatie en Multimedia Design in Utrecht en geeft daarnaast beatboxlessen en Arabische taallessen.

Waseem geniet het meest van de reacties uit het publiek, vol ongeloof en bewondering kijken ze hem aan. Zijn grote droom is de wereld over te reizen om op te treden, workshops te geven en uiteindelijk een eigen ‘beatboxing school’ te openen. Hij heeft op jonge leeftijd al veel bereikt, met een positieve instelling en talent gaat hij het ver schoppen. Dus houd hem in de gaten via zijn Instagram pagina of nog leuker: je kunt Waseem hier boeken voor beatbox-lessen of een workshop. Genoeg redenen om hem in de spotlights te zetten toch? Breng je stem uit! 

Leuk weetje:

Waseem heeft veel beats en geluiden onder de douche geleerd, omdat je daar de beste akoestiek hebt. (Tip voor als je zelf wilt beginnen). Zijn huisgenoten hadden in het begin last van alle geluiden die hij de hele dag maakte, nu zijn ze er wat meer aan gewend.

Meer informatie:

Bekijk hieronder de toffe beatbox-skills van Waseem:

@B2Jj_DAIGEb