Sajjad Khajavi

" Een rasechte ondernemer en wereldverbeteraar. "

Founders

26 jaar

Sinds 2015 in NL

Iran

Over Sajjad

“Een rasechte ondernemer en wereldverbeteraar die getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geeft om hun talent te ontplooien”, zo omschrijven anderen Sajjad. Anderhalf jaar na het oprichten van zijn eigen bouwbedrijf Artin Bouw & Montage, heeft hij 7 anderen in dienst en zorgen ze ervoor dat de keukens en badkamers in Nederland er piekfijn uitzien!

Sajjad vinkt echt alle boxjes aan: Een ondernemer, die ook nog eens mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (zoals getalenteerde asielzoekers, 55-plussers, mensen met een beperking) een plek biedt om te stralen en daarmee op geheel eigen wijze een bijdrage levert aan het nijpende tekort aan personeel in de bouw. Daarnaast heeft Sajjad ook nog eens de ambities om duurzame meubels te ontwikkelen en keukens te recyclen. Wat kunnen we nog meer zeggen?

Een nieuwkomer die zo’n bijzonder inclusief initiatief tot een succesvol bedrijf weet te maken, is deze nominatie meer dan waard! 

Leuk weetje:

Sajjad is dyslectisch maar spreekt wel 7 talen, waaronder Turks, Azerbaijaans, Farsi (Perzisch) en gebarentaal. 

Meer informatie:

We weten hoe lastig het op dit moment is om een goede aannemer te vinden, dus psssstt….niet doorvertellen ???? Maar voor een nieuwe keuken, badkamer, houten vloer of complete renovatie, uitgevoerd door dit prachtige inclusieve bouwbedrijf moet je Sajjad hebben: www.klusmetartin.nl