Saïd Abdelkadr

" Duurzaam, innovatief, creatief en altijd positief. "

Creatives

25 jaar

Sinds 2017 in NL

Eritrea

Over Saïd

Saïd komt uit een kleermakersfamilie en besloot in Nederland zijn passie voort te zetten en grote droom na te jagen: designer worden. Die droom kwam al snel dichtbij toen het modemerk Dinkra zijn creatieve pad kruiste. Dinkra is een fashion label uit Gouda dat authentieke Afrikaanse stoffen met Nederlands design combineert. Een plek waar hij zich snel thuis voelde en met plezier als kledingmaker werkt.

Saïd is een geweldige aanvulling op het team. Met zijn positieve instelling, doorzettingsvermogen en energie, zet hij zijn creativiteit in om zijn droom waar te maken. Hoe inspirerend is dat? En de trots en blijheid die hij uitstraalt als hij een mooie creatie heeft gemaakt, werkt aanstekelijk op de rest van zijn collega’s. Zo’n collega wil toch iedereen!?

Saïd is niet alleen populair onder zijn collega’s, ook andere Gouwenaars zijn fan van hem. Daarom organiseerde het atelier heuse “Meet & Greets met Saïd” om hem beter te leren kennen. Tijdens deze dagen zette Saïd geen handtekeningen, maar maakte hij iets voor zijn fans. Klanten konden een oude spijkerbroek meenemen, zodat Saïd dit kon omtoveren in een nieuwe jungle tas, een jeans kussen of opbergmandje.

Saïd is na zijn MBO startkwalificatie gestart met de MBO opleiding Mode Maatkleding. Daarnaast heeft hij zelfs van oude vlaggen sportkleding gemaakt en de Goudse singelloop in zijn eigen vlaggenontwerp gelopen. Duurzaam, innovatief, creatief en altijd positief. Saïd has it all!

Leuk weetje:

Popcorn en koffie? Voor Saïd is dat de pérfecte combi! Hij houdt van voetballen en volleyballen. En als ontspanning kijkt hij graag naar zijn favoriete serie Prison Break of luistert hij naar Charlie Puth. Wie weet mag hij ooit een outfit voor Charlie ontwerpen?