Mo Asadi Moghadam

" Een multi-talent met een groot hart. "

Sports

30 jaar

Sinds 2015 in NL

Iran

Over Mo

Mo houdt van uitdagingen. “De uitdagingen in ons leven, vormen wie we zijn en maken ons sterker als mens.” is zijn bekende uitspraak bij vrienden. Mo zoekt graag zijn eigen grenzen op. Niet alleen in freerunnen, maar ook in motorcross, sky diving, bungee jumping, volleybal, body building… je kunt het zo gek niet bedenken, Mo wil het allemaal doen en leren! 

Ondanks zijn stoere uiterlijk is hij van binnen een softie. Hij staat altijd klaar voor anderen, mensen komen geregeld hun hart bij hem luchten en hij geeft hen op zijn beurt een motivational speech. Maar zelf zal hij niet snel om hulp vragen. Mo heeft moeilijke tijden gekend. Op zijn diepste punt sliep hij in de winter buiten en werkte 10 uur per dag, terwijl hij tegelijkertijd Engels en Nederlands studeerde. Maar dankzij zijn sterke wil, positieve houding en doorzettingsvermogen heeft hij zonder hulp van anderen een succesvolle carrière opgebouwd als gediplomeerd elektricien en start hij binnenkort zijn eigen bedrijf. 

Naast zijn extreme passie voor sport, is muziek een belangrijk onderdeel in zijn leven. Hij kan waanzinnig goed breakdancen (stel je voor: op zijn hoofd op de grond draaien, handstands, backflips, shuffelen, de robot… alles!), speelt een traditioneel perzisch instrument (tombak) en draait geregeld als DJ op feesten.

Kortom, het spreekt voor zich waarom dit multi-talent een spotlight verdient.

Leuk weetje: 

Net als je denkt: wat kan deze jongen niet? Mo kan ook nog eens lekker koken en doet dat graag voor anderen. Klinkt als de ideale schoonzoon.