Hind Wazan

" Combineert heerlijke familierecepten met gastvrijheid."

Food

41 jaar

Sinds 2015 in NL

Syrië

Over Hind

Klassieke familierecepten, verzameld tijdens prachtige reizen in Arabië, klaargemaakt met alleen de lekkerste en verse ingrediënten door een klein familiebedrijf met zoveel liefde voor eten, van zoet tot hartig, van filodeeg tot granaatappel, tot op jouw keukentafel thuisbezorgd… Waar mogen we bestellen?

Ontmoet Hind Wazan, eigenaresse van Hind Cooking, een klein familiebedrijf dat zij samen met haar man is gestart. Naast haar gasten verwennen met de lekkerste gerechten, heeft Hind een uitstekend oog voor service en een natuurlijk gevoel voor gastvrijheid. Hind laat je met haar eten – dat niet alleen ongelofelijk lekker, maar ook nog eens een lust voor het oog is – als geen ander welkom voelen!

Terwijl Hind het ondernemen in Nederland onder de knie krijgt, dealt zij ook nog eens met de diagnose kanker. Maar Hind is een sterke vrouw! Ze is vastberaden haar ziekte te overwinnen en van Hind Cooking een florerend Amsterdams familiebedrijf te maken. 

Handen op elkaar voor deze prachtvrouw! Zet je haar samen met ons in de spotlights? Breng je stem uit!

Leuk weetje:

Vorig jaar ging het tv-programma 3 Op Reis op bezoek bij Hind om te genieten van haar kookkunsten. Bekijk de aflevering hier terug (vanaf 28:00″ is Hind te zien).

Meer informatie:

Ook zin gekregen in één van de heerlijke gerechten van Hind? Breng dan een bezoekje aan haar website voor een lekker gerecht (of twee): www.hindcooking.nl

Of volg de Facebook-pagina van Hind Cooking: facebook.com/hindcooking