Ghias Alolaby

" Een charismatische en bevlogen presentator. "

Creatives

38 jaar

Sinds 2015 in NL

Syrië

Over Ghias

Wie deze charismatische radio- en televisiemaker (nog) niet kent, moet hem zeker leren kennen! In Syrië was Ghias een gevierd programmamaker, presentator en ras entertainer.  Ondanks dat het Nederlandse medialandschap hem onbekend was, was hij vastberaden om zijn talent en ambities hier voort te zetten.

Zijn doorzettingsvermogen en grote passie voor het vak zorgden ervoor dat hij binnen een jaar in Nederland zijn eigen radioshow kreeg! Na zijn succesvolle wekelijkse radioshow op SALTO World FM, maakt hij sinds 2017 zijn eigen TV show voor SALTO2 met de naam ‘Ghiathshow’. Deze Arabischtalige show wordt iedere week live uitgezonden en heeft een groot bereik in Nederland en omringende landen.

Zijn shows gaan over maatschappelijke, culturele, human interest, lifestyle en actuele onderwerpen voor de Arabischsprekende doelgroep. Hij besteedt veel aandacht aan succesverhalen van de nieuwkomers. Zij die contacten leggen en helpen bij zoeken naar werk. Wie hier zijn weg vond als advocaat, voetbalscheidsrechter voor de KNVB, dokter, zakenmensen, artiesten en meer. Een man naar ons hart!  

Ghias zou het liefst zijn eigen productie- en entertainmentbedrijf starten. Met zijn harde werk en positieve instelling gaat dat vast lukken! Een man met een missie, talent en oprechte interesse in de medemens… voor ons genoeg redenen om hem – ook buiten zijn eigen show – in de spotlights te zetten!  

Leuk weetje:

Als Ghias iets of iemand ziet, zal hij dat niet snel vergeten. Hij heeft een fotografisch geheugen. Handig!

Meer informatie:

Benieuwd naar wat Ghias doet? Kijk hier zijn show: https://www.salto.nl/programma/ghiathshow/