Ashkan Fakhim Sattarinia

” Een sportschool dat voor velen voelt als tweede thuis. "

Sports

32 jaar

Sinds 2015 in NL

Iran

Over Ashkan

De altijd vriendelijke, bescheiden Ashkan kwam alleen naar Nederland en wilde vanaf het begin alles op alles zetten om zijn grote droom uit te laten komen: een eigen sportschool. Met hard werken en een positieve mindset, pakte hij zijn kans en kwam zijn droom uit: in 2019 opende hij zijn eigen sportschool. Hoe tof is dat?

Ondanks de moeilijke corona-periode, laat hij zich niet uit het veld slaan en ontvangt zijn klanten dag in dag uit met een stralende glimlach. Ashkan staat bekend om zijn gastvrijheid en dat hij voor iedereen klaarstaat. Zijn gezellige sportschool voelt dan ook als een tweede thuis voor de meeste mensen die bij hem komen sporten. Zijn team omschrijft hem als de ideale baas: Ashkan is professioneel, gunt iedereen een kans en geeft hen alle ruimte en vertrouwen om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

Naast het geven van training en advies voor een gezonde leefstijl, organiseert hij leuke feestjes en workshops in zijn sportschool. Ashkan laat zien dat gezelligheid en gezond leven prima samen gaan! Klinkt als een geweldige plek om aan je gezondheid te werken…waar kunnen we ons inschrijven?? ????

Leuk weetje:

Ashkan is heel attent, hij verrast mensen regelmatig met een cadeautje. Zomaar omdat hij aan ze denkt. Hoe lief is dat?

Meer informatie:

Je kunt updates over Ashkan volgen via zijn Instagram-account: @ashkan100tariii