Alaa Assani

" Een vakman met stijl en een hart op de goede plek. "

Founders

29 jaar

Sinds 2015 in NL

Syrië

Over Alaa

Een man met stijl, ambitie, een hart op de goede plek, die ook nog iets moois bijdraagt aan de samenleving en het milieu. Waar vind je die? Zoek niet verder, wij hebben hem gevonden! Alaa maakt al vanaf zijn 9e kleding en heeft sinds dit jaar zijn eigen kledingwinkel ‘De Kledingkundige’ in Rotterdam geopend. In zijn winkel kun je premium kostuums in store kopen, of een pak-op-maat bestellen. 

Alaa is een echte vakman! Hij spreekt de taal van de kleding. Zodra iemand zijn winkel binnenloopt, weet hij precies wat die persoon nodig heeft. Met naald en draad, goede kwaliteit materiaal en oog voor detail, zorgt hij ervoor dat zijn klanten niet alleen de deur uit gaan met een prachtig op-maat-gemaakt pak, maar ook met een stralende glimlach. Ook kan hij kledingstukken in een handomdraai nieuw leven inblazen, zodat je nog lang kunt genieten van je favoriete kleding in plaats van nieuwe kleding te kopen. Heel duurzaam dus!

Maar dat is nog niet alles: Alaa werkt samen met Dress for Succes. Hiermee helpt hij werkzoekenden door kosteloos kleding op maat voor hen te maken en kledingadvies te geven, zodat zij op hun best aankomen bij het sollicitatiegesprek. Hiermee wil Alaa steun bieden aan mensen die ook een duwtje in de rug kunnen gebruiken. “Met z’n allen bouwen we verder aan een mooie stad.” aldus Alaa. 

Meer informatie:

Neem een kijkje op de website van De Kledingkundige of bekijk hieronder het filmpje van Alaa waarin hij waar zijn passie vandaan komt: https://www.dekledingkundige.nl/