Ahmad Kellia

"Een enthousiaste collega waar je van op aan kan."

Creatives

32 jaar

Sinds 2014 in NL

Syrië

Over Ahmad

Fotograaf Ahmad maakt de meest prachtige kiekjes en plaatjes. Sinds zijn komst in Nederland werkt Ahmad als freelance fotograaf en filmmaker waarbij hij regelmatig te vinden is bij PicturePeople Academy. Daar ontwikkelde Ahmad zich binnen korte tijd tot een uitstekend fotograaf en onmisbare collega. Volgens zijn collega’s is Ahmad een gezellige, creatieve collega waar je altijd van op aan kunt. Zijn gezin en vrouw ondersteunen, zodat zij kan studeren, betekent alles voor Ahmad.

Daar waar Ahmad normaal gesproken tijdens zijn werk anderen in de spotlights zet, zetten wij op onze beurt nu Ahmad in de spotlights! Vind jij deze creatieve teamplayer ook zo inspirerend? Breng dan je stem uit op Ahmad!

Leuk weetje:

Soms wordt niet je studie, maar je hobby je werk. Ahmad studeerde rechten in Syrië, maar werkt nu met veel passie als fotograaf.

Meer informatie:

Volg de Facebook-pagina van Ahmad voor zijn mooie foto’s en updates. Wil jij wel eens door Ahmad op de kiek gezet worden? Maak dan eens een afspraak bij PicturePeople Academy Rotterdam en vraag naar Ahmad.