Aghyad AlSherfawi

" Ambitieuze dromenjager die anderen helpt. "

Founders

26 jaar

Sinds 2014 in NL

Syrië

Over Aghyad

Aghyad begon zijn carrière in Nederland als trainer op het Alfa Collega. Naast het doen van vrijwilligerswerk, was hij ook projectleider bij Voorbeeld Allochtoon, waar hij als public speaker in grote theaters in Nederland stond. Daar sloeg hij door middel van storytelling een brug tussen de verschillende culturen en vertelde de verhalen van nieuwkomers en hoe hun leven was voordat zij moesten vluchten. Om zo begrip te kweken.

Stuk voor stuk werkzaamheden die de ambitieuze Aghyad op het lijf geschreven zijn. Hij is namelijk gediplomeerd trainer en streeft ernaar de de misverstanden over vluchtelingen te verkleinen en te laten zien dat #Refugees_are_not_aliens.

Aghyad heeft in 2018 zijn eigen bedrijf Consul-Tech opgericht. Een training en consultacy bedrijf dat zowel nationale en internationale klanten helpt om zich snel en gemakkelijk aan te kunnen passen aan de Nederlandse cultuur en arbeidsmarkt. Zij bieden ook programma’s aan voor ondernemers, en helpen gemeenten bij het coachen van nieuwkomers  om succesvol een eigen bedrijf op te starten. Een droom die Aghyad al in Syrië had en nu hier in Nederland heeft waargemaakt.

Aghyad is dus een bezig bijtje en zet zich met al zijn talenten in om ook andere nieuwkomers zich hier thuis te laten voelen en goed te laten integreren. Hoe mooi en inspirerend is dat! Stem op Aghyad en zet hem in de spotlights!

Leuk weetje:

Aghyad hoorde Nederlanders regelmatig ‘ agh Jaaa’ zeggen en dacht steeds dat ze hem riepen. Dus als mensen moeite hebben met het uitspreken van zijn naam, helpt hij ze een handje met het ‘Aggh Jaa’ voorbeeld.

Meer informatie:

Bekijk de website van het bedrijf van Aghyad: www.consul-tech.nl